Tagrens

Tagrens i hillerød

Vores dygtige medarbejdere sørger for en effektiv rengøring af jeres tag. Vi anvender specielt udviklede maskiner, der renser med damp, rent vand og højtryk. Dertil tilbyder vi også algebehandling (Neutralon) samt Nano-imprægnering (Nano-Protect) af taget.

Vi renser jeres tagrender og opsamler alt spildvand uden ekstra omkostninger. Priserne er inklusiv moms og alt inkluderet, så længe tagvinklen ikke overstiger 30 grader og huset er i 1 plan over jordhøjde. Se venligst det med småt for huse i andre dimensioner.

Alle vores produkter bliver forhandlet her i Danmark og lever op til miljøstyrelsens lovkrav.

Priser på tagrens

Priserne er kun for taghældning på op til 30 grader. Kontakt os venligst for priser ved større hældning. Prisen stiger pr. ekstra tilvalgt tjeneste. Der vil som minimum blive sat en udgangspris på 120 kvm.

Vi behandler ikke asbest og/eller beskadigede tage.

  • Rensning pr. kvm 90 ,-
  • + Algebehandling pr. kvm 100 ,-
  • + Imprægnering pr. kvm 120 ,-

Priserne er inklusiv opsamling af spildevand og rens af tagrender. Vandtilslutning skal være tilgængelig.

Imprægnering af tage kan først udføres, når vi vurderer, at taget er tørt nok til behandling. Typisk dagen efter. 

Ved solceller på tage vasker vi også dem med vores rentvandsanlæg, men vi skal gøre opmærksom på, at dette ikke kan gøres på solskinsdage, da der kan ske en overfladespænding, der kan beskadige solcellerne.

Ønskes vask af disse kræver det, at man køber rens med algebehandling og imprægnering af taget, eller den komplette pakkeløsning, hvor det er inkluderet i prisen.

Vil du have en pakkeløsning?

Vi tilbyder også en samlet pakkeløsning, hvis du ønsker dette. Du kan læse mere om vores pakkeløsninger på tagrens på vores prisside.

Tagrens på serviceaftale

Årlig algebehandlingsservice

  • 1-120 kvm 1.200 ,-
  • 121-220 kvm 1.600 ,-
  • 220-320 kvm 2.000 ,-

Det med småt: Vi renser stort set alle slags tagtyper (betontegl, eternittage uden asbest, paptage som er under 10 år gamle, decra tage, skiffertage uden asbest, ståltage og lertegl med lift) og alle tagkonstruktioner. Dog renser vi ikke asbestholdigt tagmateriale eller beskadigede komponenter. Er der tale om tagvinkler, der overstiger 30 grader, og er huset i mere end et plan (dog ikke højere end 2,5 plan), skal vi af sikkerhedsmæssige årsager have stillads og tagstiger med samt faldsikring. Der vil blive lagt et tillæg ind på ordren på 1.995 kr. inkl. moms for at sikre vores medarbejdere. Drejer det sig om huse på mere end 2,5 plan skal vi have en lift med der koster 3.995 kr. inkl. moms pr. dag. 

Der bliver taget billeddokumentation før, imens og efter alt arbejde for at kvalitetssikre alt vores arbejde.

Ved accept af tilbuddet bliver handelsbetingelserne også accepteret. De kan findes på bagsiden af alle tilbud og/eller på vores hjemmeside.

Salgs- og leveringsbetingelser